• 163
    oyundaki momentum olayından şikayetçi olan varsa ea forumlarında şöyle bir yazı bulunmakta:

    "when you sense the momentum begin to shift away from your team, slow down the pace of the game and work possession. make safe passes and try to avoid challenges with physical players. after a few minutes, you’ll even things out and can begin to re-establish your game plan. "

    yani diyor ki; momentumun karşı takıma geçtiğini hissettiğiniz anda tempoyu düşürün, topla oynama oranınızı arttırın, garanti paslar yapın, fizikli oyuncularla mücadeleye girmeyin. birkaç dakika böyle devam ettikten sonra momentum dengesini eşitler ve yeniden normal oyununuza dönebilirsiniz.

    momentum nedir: 80. dakikaya 2-0 önde girdiniz ve 81. dakikada golü yediniz 2-1 oldu, işte bu andan sonra oyuncularınızın panik yapması sonucu pas hataları ve saçmalamaların artması, aynı şekilde 2-1'i yakalayan rakip takım oyuncularının bunun gazıyla tam anlamıyla coşmaya başlamasıdır. gerçek hayattan örneklendirecek olursak çek cumhuriyeti-türkiye maçında 75. dakikada 2-0 önde olan çek cumhuriyeti'nin maçı 3-2 kaybetmesi bu olaya en güzel örnek olacaktır. şampiyonlar ligi finalinde ilk yarısı 3-0 biten bir maçta milan'ı 4-3 yenen liverpool, 2-0'dan 3-2 kazanılan galatasaray-real madrid maçı, uefa kupasının kapılarını açan galatasaray-milan maçında 85. dakikaya 2-1 önde giren milan'ın maçı 3-2 kaybetmesi de diğer örnekler olabileceği gibi bu örnekler çoğaltılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın