resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 934
    11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçı'nda aldığı ilk tepkilerden sonra tribünlerle diyaloğa girmeseydi bugün hiçbir sıkıntı olmayacaktı. özellikle maçtan önce medyaya yaptığı açıklamalarda(1) kendisine tepki olabileceğinin farkında olduğunu görüyoruz.

    bana kalırsa volkan bugün kendisini yapacağı hareketlere hazırlamıştı. yaptığı hazırlık ise tamamen seyircinin kendisine tepki göstermesi durumunda kendisinin cevap olarak yapacağı hareketlerle galatasaray üzerinde olumsuz gündem yaratmaya yönelik. evet evet aynen bu şekilde.

    -ezeli rakibinin stadında oynuyorsun ve çoğunluk rakibinin taraftarlarından oluşuyor.
    -taraftarların çoğunluğu fenerbahçe'de yaptığın pislikler için senden nefret ediyor.
    -her şartta tepki görebileceğinin farkındasın.
    -3 gol yemişsin, kötü bir maç geçiriyorsun.
    -kaç senedir avrupa kupası ve dünya kupası turnuvalarına katılamayan bir milli takım yine ayağına gelen şansı tepiyor dolayısıyla tribünlerde tansiyon yüksek.

    ve sen bütün bu şartlara rağmen ilk gelen tepkilere dönüp cevap vermeye kalkışıyorsun. bırak kendini bu şartlarda kalede bir galatasaray kalecisi olsa bile tepki görebilecekken sen olağanüstü hal ilan ediyorsun. olacak iş mi bu? nerede senin profesyonelliğin? aaa volkan beyimiz her tribüne karşı böyle mi acaba? tepki gördüğünde hep dönüp cevap mı verir? topu bacak arasından kaçırdığında, koller'e kafa attığında, gelen ortaları içeri aldığında* tribünlerin ana bacı sövdüğü adam efendi efendi oyununa devam eder ama burada olay çıkarır.

    kimse kusura bakmasın ama dünkü 11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçında milli duygularından yoksun olan tek adam volkan demirel'dir. milli maç esnasında bile galatasaray'la uğraşmayı ihmal etmemiştir. yazıklar olsun böyle milli takım kalecisine.

    (u: evet belki aranızda bunu çok uçuk bulanlar olabilir ama benim kişisel kanaatim böyle.)

    1: http://web.maraton.com.tr/...ay.asp?Newsid=154189
App Store'dan indirin Google Play'den alın