resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 926
    bu akşam yaşananlar kendisinin suçu değildir. euro 2008de 3-2 öne geçtiğimiz çek cumhuriyeti maçının son dakikalarında öne geçmemize ve oyuncu değişikliği hakkımızı doldurmamıza rağmen yaptığı gereksiz bir hareketle milli takımı kalecisiz bırakan, koruduğu milli takım kalesini son bir kaç dakikada takımın forvetlerinden tuncay şanlıya emanet eden bu değilmiydi? normal şartlarda o gece maç bitiminde bu adamında milli takım kariyeri bitmiş olmalıydı. yaptığı o sorumsuzluğa, o ihanete rağmen hala milli takımın birinci kalecisi konumunda kaleye geçiriliyorsa yaşananları sorgulayacak olanlar bu adama hala milli takım forması giydiren, türkiye milli takımı formasını bu kadar ucuzlatan kişilerdir.

    almanya gibi çatır çatır kaleci yetiştiren bir ülke olamadığımız için bu terbiyesiz edepsizin her türlü pis davranışına, hakaretine, küfürüne, taklalarına, götüyle top kurtarmalarına, tribünlere cinsel organını göstermek suretiyle insanları tahrik etmesine, bu yolla faciaların eşiğinden dönülmesine katlanmak mecburiyetinde değiliz.

    emre belezoğlu denen şahıs içinde yazdım, bunun içinde yazıyorum. duygularını kontrol edemeyen adamın türkiye milli takımında işi yok. orası metristeki şikecibaşı aziz babanızın takımı değil, büyük bir ulusun milli futbol takımıdır. kafanıza göre hareket edemezsiniz orada. tez elden bu adamında milli takımla ilişiği kesilmelidir zira kendisi artık gerçekten mide bulandırıcı olmaya başlamış, milil takıma faydadan çok zarar verir olmuştur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın