• 544
    sosyal medya geldi geleli tüm potansiyelini kaybetmiş olan taraftardır. yaptıkları saçma sapan yorumlar ile kalitelerini gün geçtikçe düşürmektelerdir. duyarlı taraftar olma sıfatını da yitirmişlerdir. hani bi de şu yaratıcıyız ayakları vardı ibnelerin.

    van'a sesi çıktı mı bunların? ya şehitlere doğru düzgün? ne yaptılar hani icraat? nükleer karşıtı oldunuz pankartlar astınız da neden van'daki kardeşimin acısını paylaşmadınız? neyse yorum yapmak kimseye düşmez, kimseyi de lekelemeye hakkımız yok. ben çok yardım yaptım, sen nerdeydin? diyerek bu ülke yıllardır bi yere varamadı. yine varamayacak.

    bunların zaten git gide büyüyen öfkesiyle,tribiyle uğraşacak bir türkiye yok. adamlar çıkıp necip oynamadı diye karı gibi trip atıyorsa daha üzerine söyleyecek ne kalır ki? türk futboluna bi sikim kazandırmamış beşiktaş'ın egemen'i bugün kadroya girdiğine şükretsin. sonra bi de çıkıp derler ki bazıları "benim milli takımımda beşiktaş..." tabi ya çok iyi bu da yeni numaraları sanırım... hani olur da mili takımda 3-4 oyuncu kadroya girerse bunların 360 derece dönüşü muhteşem olur.

    zamanla gelen edit : 20 kasım 2011 beşiktaş galatasaray maçının 65. dakikasında tribünde soyunarak kendi şovlarından öteye gitmeyecek olan davranışı sergileyecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın