resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 914
    kendisinin milli takım için yeterli olmadığını düşünenlerdenim. hatta kaliteli kaleci sayımız düşünüldüğünde yedek olmak için bile yeterli değildir. ama bana göre 11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçındaki performansı gereğinden fazla eleştirilen kalecidir. tamam kendisi gerçekten kötü oynadı, ama skor için suçlu aranacaksa gollerde aval aval bakan savunma hattı başta olmak üzere kendisinden önce eleştirilmesi gereken başka isimler vardı.

    protesto edilmesi olayına gelince, takımın oyunu ve skor düşünldüğünde taraftarın istediği futbolcuyu protesto etmeye sonuna kadar hakkı vardı. edilen küfürün ve gösterilen tepkinin abartıya kaçtığını düşünüyorum, ama bunda volkan'ın da kabahati vardı. 11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçındaki performansıyla şükrü saraçoğlu stadyumu dışında hiçbir taraftar için volkan'ı ıslıklamazalardı diyemeyiz. ama hepimiz biliyoruz ki volkan o tepkiye türk telekom arena dışında hiçbir stadda karşılık vermezdi. her ne kadar kendisine küfür edilerek bir ayıba imza atılmış olsa da volkan da başta yapılan protestoyu kişiselleştirerek bu ayıpta pay sahibi olmuştur.

    bu arada dikkatimi çekti, kendisi iyice götü göbeği salmış. zaten kiloluydu, iyice sporcu fiziğinden uzaklaşmış durumda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın