• 117
    ilk yarı itibariyle;
    emre belözoğlu top kaptırıp kontra yedire yedire takımın ritmini alt üst etti, kendisi yerine bir selçuk inan daha olsa en kötü 1 gol yemiş olarak atlatırdık ilk yarıyı.
    gökhan gönül özellikle ilk golde yediği çalım ile dinamiti resmen bir tarafımızda patlattı. bu herif aylardır böyle, suç onda değil hala on ilk 11'e yazandadır.
    hakan balta yediğimiz 2. golde o ortayı yaptırarak tur şansımızı 0 lara indirdi sağolsun.
    arda amatör futbolcu gibi, 3-4 kez beke kadar depar attı, haliyle de pili bitti, rakip teknik direktöre yaptığı hareket çirkindi, onun dışında sahada en çok çabalayan isim.
    burak'ın ayağı türk milli takımı'nın forveti olmasına yetecek kadar iyi değil ne yazıkki. tek başına çok yetersiz.

    2. yarı kesinlikle adam geçebilen biri gerek takıma. arda ve burak çok yalnız, kesinlikle gökhan töre'ye ihtiyacımız var aksi takdirde maç 4-0 da biter artık.
    gökhan gönül ve hakan balta futbolcu falan değil. ikisinin de çok sıkı fanları olması bizim için ne acı, gökhan umrumda değil de hakan balta galatasaray'ımızda oynamasından dolayı çok alakadar ediyor beni. defolup gitse, yerine çağlar birinci oynasa mükemmel olurdu.
    sonuç olarak fatih terim'in ne büyük bir teknik direktör ve adam olduğunu ortaya çıkaran maçlardan sadece birisi. bu maçta kendisi olsa şu an maçı oynamıyor olurduk ve adımızı grup maçlarına yazdırmıştık, ha oynasaydık bile şu an en kötü berabereydi. 2. yarı da gol olursa anca sabri sayesinde olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın