• 69
    bundan 1 ay once bu baslik altina sunlari yazmisim:

    --- alıntı ---

    gol yemememiz gerektigi icin kesin gol yiyecegimiz karsilasma. yine de olumlu olmak lazim tabi. eger dogru bir kadro ile cikarsak hirvatlari durdurabiliriz. simdiden yazayim hatta ilk 11'i. tek korktugum sakatlik olmasi. selcuk sahin, aurelio gibi oyuncular orta sahada oynamazsa istedigimizi alabiliriz.

    ---------------- tolga ----------------
    sabri -- serdar - egemen -- balta
    --------------- topal ------------------
    --- hamit -- selcuk - nuri -- arda -
    -------------- burak ------------------

    hamit, nuri, arda ve ozellikle de selcuk inan'in atacagi ara paslarla burak yilmaz bircok pozisyona girecektir diye dusunuyorum. hirvatlar arkada cok acik verebilir. nuri ve selcuk gibi hic beklenmedik anlarda derinlemesine muthis paslar atabilen iki oyuncu varken ve bunlarin yaninda arda ve hamit gibi rakibin kanatlarini cokertebilecek oyuncular varken kullanmak lazim. defansin onune topal'i koyarak hem savunmayi saglamlastirmis oluruz hem de selcuk ve nuri'yi daha rahat oynatiriz.

    allah yardimcimiz olsun. umarim hiddink ve oguz yine cilginlik yapmaz. kadro ve 11 belli. yeter ki sakatlik yasanmasin, nuri bir an once sahalara donsun.

    --- alıntı ---

    bu mac hakkinda fikirlerim degismedi. degisen tek sey nuri'nin yerine emre'nin oynayacak olmasi. stoperde ise duzelmeyen serdar kesimal veya serdar aziz'in yerine servet veya giray oynayacak gibi. servet'i sevmesek de bence giray da en az servet kadar dengesiz. bu yuzden topal'a daha cok gorev dusuyor. hem modric'i kilitleyip hem de savunmanin acigini kapatmasi lazim. ancak hucum yonunden ben umutluyum. nuri duzelmis olsa daha iyi olurdu ama hirvatlarin arkasina israrla top atip onlari yorabiliriz. cizgilere inip savunmalarini cokertebiliriz. onlarin da defansi cok iyi degil. umarim selcuk sahin falan oynamaz. gol yememek de en az gol atmak kadar onemli oldugu icin bu orta saha cok ideal. arda ve hamit gununde olursa iyi bir sonuc elde edebiliriz bence. burak zaten formunda, umarim cok fazla gol kacirmaz da bizi deli etmez.

    tahmin yapmak cidden zor. yenilgiyi hic dusunmek bile istemiyorum. her zamanki gibi gol yeriz de demek istemiyorum. 2-0 olsun bizim olsun diyorum. eger gol biraz erken gelirse o zaman hirvatistan bocalayabilir ve biraz becerikli olabilirsek 3 gol bile bulabiliriz bence. cok zor degil. bu macta da oynasinlar azicik degil mi ama? eleme boyunca yattik sayilir. tabi 3 gol atarsak kesin 1 tane de yeriz bence konsantrasyon eksikliginden.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın