• 109
    büyük ihtimalle 17 kasımda iddianame açıklanacak tff köşeye sıkışacak baskıalr artacak. böyler bir zamanda bile eğer galatasaray yönetimi maçı bir gün sonraya alacak dirayeti gücü gösteremeyecekse neyin gücünden bahsedebiliyoruzu sorgulamaya başlayacağım maç oalcaktır.

    maç esnası kadın basketbol takımımızın usk prag, erkek basketbol takımımızın m.siena maçları var. şu an camianın yüz akı olan bu takımların emeklerine darbe vurup bu maçı 7 aralık günü oynatırsanız rezillikte son noktaya ulaşmışız demektir.

    öte yandan bazıları için kadın basketbol takımımız bir şey ifade etmediği için siena maçını 8 aralık perşembeye alırız sorun hallolur diyenler de var onları da şaşkınlıkla seyrediyorum.

    fb maçlarının anlamını bilmeyen insanların bu maçın gününe takılmamızı anlamayacakalrını zaten biliyorum. fb maçları bizim için maç olmaktan öte bir durumdur. gece yatarken daha maçın havasına gireriz. maç günü şehrin dört bir yanında içilir tezahuratlar söylenir maç yaşanıre. başlama düdüğü ile geçen 2 saatlik zaman sadece tuzu bibieridir yaşadıklarımızın. ama son 2 yıldır biz nedense fb maçlarını hafta içi oynamaya mahkum ediliyoruz basiretsiz yöneticilerimiz yüzünden. (bu yönetimden ümitliyim). millet liginin marka değerini arttırmak için en önemi maçlarını en önemli güne saate alır biz ise apar topar hafta içi oldu bittiye getirelim derdindeyiz. ki hafta içi maçla alakası olmayan istanbulluların evlerine gidişlerinin nasıl bir felakate sürükleneceğini hesaba katan yok. özellikle sarıyer-taxim arasında oturanların iş-ev arası yolculukları bir maceraya dönecek. onların da yarattığı kalabalığa katılan tribün grupları başta metro olmak üzere tüm toplu ulaşımı sekteye uğratacak. geçen sene fb maçına (8'de olmasına rağmen) 2. yarı ancak girebilenler vardı.

    yapılacak şey belli. şampiyonlar ligi maçlarının olduğu gün lig maçı oynanmaz. bu yüzden o hafta maçlarını birer hafta iteleyip o haftayı kesinlikle hafta sonu oynamalıyız. yönetimimizden bu anlamda çalışma yapacaklarına inanmaya devam edeceğim
App Store'dan indirin Google Play'den alın