2011-12 EuroLeague 4.Hafta Maçı
20:00 Stozice Arena
70 - 79
  • 5
    gruptaki yönümüzü belirleyecek önemli maçlardan biridir.

    bizim de bulunduğumuz d grubunda siena ve barça'nın ilk 2'yi parselleyeceği henüz maçlar oynanmadan dahi belliydi. takımımızın, geri kalan 4'lüde kendine nasıl bir yer bulacağı en önemli nokta.

    prokom'u deplasmanda yenmemiz lige çok iyi bir başlangıçtı, ancak içerideki unics mağlubiyeti de bir o kadar talihsiz oldu. eğer bu akşam olimpija'yı geçersek, top 16 konusunda çok büyük bir avantaj kazanacağız.

    maç özeline gelirsek, kağıt üzerinde zor ama imkansız olmayan bir galibiyet duruyor önümüzde. özellikle markota'nın hafif sakatlığı olimpija koçu filipovski'nin canını sıkmışa benziyor. durumu maç saatinde belli olacak. en tehlikeli oyuncuları 2 numara danny green. sağlaö bir savunmayla ilk çeyrekte kendisini durdurmamız halinde maçın bize erken dönmemesi için hiçbir sebep yok.

    bizim için en önemli nokta son çeyrek hastalığından kurtulmamız. maçın ilk yarısını harika oynayan takım, özellikle son çeyrekte yerlerde süründü birçok maçta. işte o anlarda takımın deneyimlileri lakovic, shumpert, songalia gibi oyuncuların devreye girmesi gerekiyor.

    lakovic bu maçta 6 top çalma ile oynarsa euroleague'de 200 top çalan 8. oyuncu olacak. böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için şanslı hisstemeliyiz, getirenlerin ellerinden öpüyorum.

    ***

    geçen yıldan gelen savaşçı galatasaray ruhunu sahaya yansıtırsak, bu maçı alır, gruptaki alt dörtlünün en tepesine kuruluruz. her zamanki gibi,

    zaferler senin ruhunda var,
    haydi bastır galatasaray !
App Store'dan indirin Google Play'den alın