• 1
    ucuz biletden beni nefret ettiren taraftardir. hayatinda ilk defa maca gelmek icin ucuz bilet kovalayan tribun adabini bilmeyen taraftardir. 5 kasim galatasaray mersin idmanyurdu macinin ustunden 3 gun gecmesine ramen sinirim hala gecmedi. saat 18:30 gibi tribune girdim. normalde bati alt guney tarafina yakin yerde otururum ve orasi cok fazla kalabalik olmaz. belli insanlar kombineli taraftar gelir gelir oraya hep ayni insanlar yani. o gun girdigimde cok kalabalikti biletin ucuz olmasi sebebiyle. kolturuma dogru gittim iskal edilmisti sesinmi cikarmadim hic. gittim baska yerde oturdum. bir sure sonra biri elinde biletle geldi basima dikildi burasi benim yerim diye eyvallah dedim kalktim. baska bir yere gectim. ordanda kaldirdilar beni. kos koca bati tribunune sigamadim anlayacaginiz. neyse koltuk isini halledin etrafi incelemeye basladim. herkesin elinde telefonlar 1001 farkli sekilde poz veriyorlar. sanki maca degilde turistlik geziye gelmis pzevenk. hemen facebook'a status ve fotoraf ekleme cabasinda. satus kasiyor. hadi mac baslamadan kabuledilebilir ama mac sirasinda da bu boyle devam etti. macin son 10 dakikasi artik gol ariyoruz ayaga kalkmisin takim uzak kaleye hucum ediyor arkadan biri surekli durtuyor beni otur diye. be pezevenk son 10 dakika gotunu kaldir da ayakta izle .

    gordugum kadariyla ucuz bilet tribun acisindan takima karki saglamakdan uzak facebook'a mac resmi ekleyenler icin avantaj.

    daha bir cok detay var beni rahasiz eden ozet geciyorum. ben ben bilet bu hafta ucuz maca gidelim diyen taraftardan nefret ediyorum gelmesinler arkadas. bunlar yuzunden de facebook'u kapattim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın