resim
Dr. Reinhard Rauball
Görev:Onursal Başkan
Takım:Dortmund
Yaş:77
Uyruk:Almanya
  • 2
    --- alıntı ---
    borussia dortmund'un başkanı reinhard rauball, galatasaray'ın maçlarını kaçırmadığını açıkladı.

    galatasaray ile gönül bağlarının yıllar önce başladığını ve hala devam ettiğini anlatan borussia dortmund başkanı reinhard rauball, cim bom'un süper lig'de oynadığı karşılaşmaları kaçırmadığını söyledi.

    rauball'in g.saray'la bağı 1988 yılında başladı. rauball, sarı-kırmızılı takımın, şampiyon kulüpler kupası'nda neuchatel'e karşı turu geçmesine rağmen hakemin başına atılan bozuk paradan dolayı uefa kararıyla hükmen mağlup sayılması üzerine verilen hukuki mücadelede galatasaray'ın avukatlığını yaptı.

    hamburg'da katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulunan alman başkan, dortmund'un şampiyonlar ligi'nde kötü sonuçlar alması ve alt sıralarda bulunmasının kendisini üzdüğünü belirtti. on yıl aradan sonra gelen bundesliga şampiyonluğunda nuri şahin'in emeğine vurgu yapan rauball, "onun yokluğu takımda fazla hissediliyor. aslından biz tüm takım olarak biraz daha fazla çaba ile onun yerini doldurmaya çalışıyoruz ama olmuyor. çünkü nuri asla yeri doldurulamayacak bir oyuncu." ifadelerini kullandı.

    nuri şahin'in real madrid'de başarılı olacağından emin olduğunu ifade eden başkan, "bizim bundan sonra yapmamız gereken, yeni nuri şahin'ler yetiştirmek" dedi.

    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın