• 265
    http://twitpic.com/777vp6

    severdim, şu fotoğrafla birlikte bülent serttaş'a evrildiğini görünce daha bi sevdim. yani şu internet ortamında görüp görülebilecek en muazzam olaydır şu fotoğraf. şu fotoğrafla dyo resim yarışması, 11. uluslararası sanat sergisi - pittsburgh- pennsylvania/usa dahil kazanmayacağın yarışma, giremeyeceğin gönül yok.

    o kadar gerçek, o kadar içimizden bir poz ki odanın kokusunu, atletin sarımtıraklığının verdiği pozitif elektriği burdan alıyorsun. ortadaki elemanın saçları(bu saçı türkiye'ye getiren ne kadar sevmeseniz de kemal doğulu'dur), sağdaki kardeşimizin muzip gülüşü ve hiç kimsede bu denli güzel durmayacak bıyığını hiçbir resimde, hiçbir fotoğraf karesinde bulamazsın. hem resim hem fotoğraf diyorum çünkü bu fotoğraf, aynı zamanda da bir resim.

    ekran kararsın, basketçilerimizi unutmayalım, baros'un doğum günü, cana gitti bi elveda gladyatör demedik diye her gün onlarca insan sözlük moderatörlerinden bir şey istiyor ya..işte ben moderatör olursam haftanın en az 3 günü site bununla açılacak arkadaşlar. geri kalan 2 gün sabri'nin ''emre bana küfür etti'' videosu olacak. ve burdan söz veriyorum ki, cana'nın iki a'sı da büyük olacak.

    oylar -şimdilik- captano'ya..bir sonraki seçimde doğuştan lider t a a r a b t'a..
App Store'dan indirin Google Play'den alın