• 32
    bu kadar sert karşılanmaması gerekir diye düşünür bu kel kardeşiniz.

    görünen odur ki; söz konusu sözlükte yazan adamın amacı, galatasaray sözlük'te, ekşi'de, itü'de, ulu'da yapamadığı taşşağı bu sözlükte yapmak.

    ben yazılanlara gülüp geçerken hadiseye ciddi ciddi kızan renktaşlarım var. yapmayın etmeyin dostlar. bilirsiniz ki zall'ın spot'undan gelir bu sözlüğün altyapısı. kafasına esen herhangi bir davultepesporlu internet kullanıcısı girer bu mecraya, öz hakiki ultraslan sözlük diye sözlük açıp başlar yayına, isterse malzemenin kralını verir.

    bu kadar sert çıkmamak lazım. okuyup, yazıp, gülüp geçmek lazım.

    bugün yenilmez armada saat 13:30'da ipekçi'de ksk karşısına çıkacak. bu maçın galibiyetine sevinemeden dişi aslanlar saat 14:00'da kayseri'de ter dökmeye başlayacak. bu iki maç daha henüz bitmişken, dişi aslanların maçından çıkan, üzerinde parçalı formayla kadir has'a koşturan taraftar, saat 16:00'da sahneye çıkacak olan fatih'in aslanlarına destek vermeye çalışacak. o da henüz bitmemişken voleybolcu aslanlar saat 17:30'da burhan felek'de halkbank maçına çıkacak. e hal böyleyken istanbul'daki aslanlar burhan felek'e geç kalmış, kahveden koştura koştura salona gitmeye çalışacak. bundan sebep kafam allak bullak. anlatabileceğim, yazabileceğim budur. :(

    özet: olm hadise başka lan, sen taşşağına bak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın