• 76
    sol framede ismini görmekten gına gelen yazar. mesajlarını dikkate almak istemedikçe bu yazılan mesajlar ismini gözümüze gözümüze sokuyor. ben de dedim "tamam ulan bakalım ne yazmış? yine bugün kendini kasıpta herkesi, her şeyi eleştirmek, itin bir tarafına sokmak için neler yazmış?" diye. okuduğum her mesajı, "yok artık" dedirtmiştir. yazdığı mesajları tarafsız bir bakış açısıyla baktığımda 3 sonuç çıkartıyorum, ki yazdığı mesajlardan bu seçenekler başka bir şey de çıkmaz. şimdi kiminiz diyeceksiniz ki, "kardeşim burası galatasaray sözlük değil mi? istediği gibi yazar, eleştirir." vs. hayır efendim burası kendi takımının şerefini, asırlık geçmişini burada itin bir tarafına sokarcasına yorumlarla kamuoyunda galatasaray'ı aciz bir kulüp olarak göstermek değildir. bu işler bu kadar kolay değil. sen galatasaray ile ilgili her şey hakkında en ağır ifadeleri kullan ama diğer konularda rakip takımlara verilmeyen kartlar vs. konusunda hiçbir yorumda bulunma veya onlar hakkında hiç bir olumsuz tavır alma, bu taraftarlık falan değil, bu sadece galatasaray sempatizanlığı olabilir, yani hobi olarak galatasaraylılık gibi, en iyi ifadeyle, ki ben arkadaşın yorumlarından arkadaşın galatasaraylı olduğunu bile düşünmüyorum.

    şimdi geleyim bu 3 ihtimale;

    ihtimal 1, bu arkadaşın galatasaray sözlük'te bir üyeliği var muhtemelen ve bu ikinci üyeliğiyle ortalığı karıştırıp reyting yapmaya çalışıyor.

    ihtimal 2, bu arkadaş fenerbahçeli ve siteye üye olunurken "ya tutarsa" hesabı üyelik aldı ve bu da tuttu bir şekilde ve şimdi de ağzına ne gelirse saydırıyor yorumlarında.

    ihtimal 3, bu arkadaş galatasaraylı ve "asiyim, kralını tanımam" edasıyla her yorumda bilerek ve kendini zorlayarak olaylara en kötü tarafından bakmayı seçiyor ve böylece takdir edileceğini ve galatasaray sözlük'te "bakın sivri dilliyim ama kimsenin görmediğini görüyorum, bu yüzden sevilmiyorum" denilip hal kaza dedikleri çıktığında da "ben demiştim" diyebilmek için, ki zaten dedikleri çıkmassa ortalıktan kaybolup, ölü taklidi yapmak en kolayı, tabiki.

    bir insan evladının yazdığı mesajların hiçbiri mi olumlu olmaz kardeşim. kimse bu durumun normal olduğunu söylemesin, çünkü normal değil. ben bu kadar olumsuz mesajın altında art niyet ararım, net.
App Store'dan indirin Google Play'den alın