• 4
    ayakkabı'dan dolayı saha kapatma cezası verilemez. çünkü bir (1) ayakkabı atılmıştır ve münferittir. stada sokulması yasak bir madde olmadığından dolayı o ayakkabının stadda ne işi var diye kulüpten hesap sorma hakları da yok.

    öte yandan ayakkabıyı atam adamın kameralarla tespiti sağlanamazsa bundan sebep kulübe para cezası verilir. eğer adam tespit edilirse para cezasını kulüp o şahısdan tahsil eder iyi de eder.

    durumu başka açıdan ele alırsak, eğer sahaya atılan 1 (bir) ayakkabıdan dolayı seyircisiz oynama cezası verilirse, benim gibi düşünen bir çok kişi olacaktır ve fb, bjk veya başka takımların maçına bilakis gidip tek ayakkabı fırlatıp onlarında bir sonraki maçlarında seyircisiz oynamalarına sebep olur. misal bu hafta karar açıklansın duruma göre haftaya bjk'ın iç saha maçında sahaya ayakkabı atabilirim (ki bir sonraki hafta gs ile oynuyorlar seyircisiz oynansın maç) ya da fenerbahçe'nin kadıköydeki fb-gs maçından bir önceki iç saha maçında o ayakkabıyı atarım sahaya ve beklerim saha kapatılsın seyircisiz oynansın maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın