• 16
    daha önceki maçlara göre daha kötü bir performans sergiledim. hem savunma anlamında iyi değildim hem de ayağıma gelen topların çoğunu rakibe yolladım. takım arkadaşlarım kusuruma bakmasın o açıdan. azıcık tekniğim olsaydı zlatan23'ün yönlendirmeleriyle çok iyi bir performans gösterebilirdim aslında, uyarılarını yerine getir*mediğim(u: :() pozisyonların devamında gol yedik hep.

    dochtour yine acayipti. bir oraya bir buraya uçtu sürekli. takımın iyilerindendi.

    zlatan23 10 numara oyuncu. hem savunmada hem ilerde çok etkili.

    shawshank müthişti diyebiliriz. defansta iyi bir performans göstermesinin yanı sıra zaman zaman çok iyi çıkışlar yaptı. halı sahadaki performansı da sözlükteki performansı gibi.

    imdizdar, jasonic666 ve weloveyou ilerde çok güzel paslaştılar, rakip kalenin dibine kadar güzel bir şekilde gittiler,* ama bazen bitirici vuruşu yapamadılar. imdizdar'ın sol ayakla çektiği şutların hepsi aynı yerden auta gitti galiba. (u: (:)

    maçın kaderini belirleyen oyuncu ise rakip takımdan imperium oldu. bi' ara ilerde oynuyordu, takmımız çok rahattı. daha sonra savunmaya geçti ve sayısız atağı kesti, ileri çok iyi toplar attı daha önceki maçlarda olduğu gibi. sol ayağını raket gibi kullanıyor kendisi. (u: şeker yemiyor ayrıca. (:)

    bir sonraki maç bayramdan sonra olacak gibi görünüyor. gelebilecek herkesi bekleriz. görüşmek üzere...
App Store'dan indirin Google Play'den alın