• 1
    galatasaray taraftarını coşturmak amacıyla sıklıkla kullanılan bağırmayan taraftar siktirsin gitsinin günümüze uyarlanmış halidir.

    şike, mhk'nın durumu, tff'nin halen görevde olması, arena'nın durumu, takımın sorunları, bu yılın çok kritik olması vs sebeplerle taraftar olarak artık başka bir formata geçmenin zamanıdır.

    taraftar olarak hepimizin;

    a. şahlanması, destan yazması, yazdırması, coşturması,
    b. birlik olması,
    c. tek amacın sadece türkiye'nin değil dünyanın birinci takımı olmasını hedeflemesi,
    d. amaçları doğrultusunda proje üretmesi,
    e. öz eleştiri yapabilmesi,
    f. sorunları görüp çözüm üretmesi,
    g. galatasaray sözlükmecrasını iyi yönüyle kullanabilmesi,
    h. galatasaray sözlük mecrasının kötü kullanılması durumunda ortaya çıkan bumerang ve kelebek etkisini ve bunun zararlı sonuçlarının kar topu gibi büyümesini, sözlük açıldığından beri galatasaray'ın iflah olmaması durumunu değerlendirmesini, moderasyonun usul dışında, sözlükteki bumerang etkisi yaratan %10.000 bin zararlı + kişisel saldırı yönüyle "net hukuka aykırı olan" ancak kimine göre "zengin, farklı görüş, bakış açısı ve demokrasi" denen içerikler için daha dikkatli olması, (balık gibi atlama faşist değilim)
    ı. bu yılın nasıl kritik bir yıl olduğunu görebilmesi,
    i. bu yılın kayıp bir yol olma ihtimalini değerlendirmesi, b planı olarak ünal başkan'a ve fatih hoca'ya sahip çıkılmazsamuhtemel olacakların; kayıp yıl x 5 + imkansız denecek sonuçların olabilme ihtimallerini değerlendirmesi,
    j. rakiplerinin taraftar açısından iyi ve artı yönlenlerini değerlendirmesi, rakibinin şikeciler değil dünyanın diğer ülkelerinde bulunan taraftar olduğunu değerlendirmesini,
    k. stadın 4 tarafı ile hakemlere ve rakibe korku salan cehenneme döndürme hedefini nasıl ve daha hızlı gerçekleştirebileceğini düşünmesi,
    l. tartışmak sorunu görmek ve çözüm üretmek için (bkz: arama konferansı) yapmasını, ultraslan'ı kesinlikle dışlamaması (olumlu eleştiriler istisnadır)

    ve şahlanması gereklidir. 26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçı'nda bunun ilk sinyallerini hepimiz gördük. başka bir formatta sürekli ve kararlılıkla şahlanmamız gereklidir.

    bu mecra ki asla sözlük değildir (bkz: galatasaray sözlük asla sadece sözlük değildir).

    --- alıntı ---
    sözlük anayasa madde 5; g
    gelecek üzerine kafa yormak, galatasaray haklarını savunmak ve -çoğunlukla- galatasaray tematiği üzerine düşünmek, yaşamak ve bir arada olmaktır.
    --- alıntı ---

    o zaman sözlüğün anayasa'sının sadece demokrasi özelliğini değil galatasaray taraftarının nasıl destan yazacağı özelliği üzerinde duralım.

    not 1: inanmayanlar, bir şey çıkmaz diyenler için; yukarıdakilerin büyük bir kısmı geçmişte yaşanmıştır. taraftar en zor döneminde takımına sahip çıkmış ve takımına çağ atlatmıştır.
    not 2: galatasaray taraftarının özlediği şeyler başlığını okudum ve hüzünlendim. bu başlığın ilhamıdır o güzel başlık. yaptıklarımızın çok daha iyisini de yapabiliriz. yeterki taraftar olarak şahlanalım.
    not 3: sevgili moderasyon bağırmayan taraftar siktirsin gitsinin ukdesi gs'den umarım küfür sebebiyle silmezsiniz.

    rumuz 1: top bizde, artık taraftarın uyanmasılazım.
    rumuz 2: sesimi duyan var mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın