• 68
    santrfordan ziyade ilerde oynayabilecek, skor üretebilecek, topu gerektiği zaman orta sahadan alıp ileri taşıyabilecek, üretken, yaratıcı ve mümkünse hızlı ve seri bir tarzda oyuncu alırsak daha faydalı olacaktır. çok mu şey istiyorum, görünüşe göre evet; ama fm tabiriyle am/fc tarzı bir adam lazım bana göre, ilerde gol bekleyen değil de, zaman zaman sağda zaman zaman solda gözüken, orta saha forvet bağlantısı yapabilen biri. tam olarak 10 numara da değil, bizdeki necati'nin 2005-2006 sezonundaki stili gibi. stil olarak yani.

    baros sakatlanıyor, sercan'ı beğensem de her zaman kurtarıcı olmayabilir, elmander'den memnunum ama bütün sezon sakatlanmadan ve cezasız her maç oynayabilir mi sorularını düşününce bir tane daha forvet oyuncusu alınsa iyi olur diye düşünüyorum. bana kalırsa saydığım özelliklerin bir çoğunu aynı anda haiz olan futbolcu almamız zor; fakat en başta yaratıcılık özelliği olan birini alırsak hem elimizdeki alternatifler çoğalmış olur, hem de engin ile birlikte iki yaratıcı oyuncumuz birden aynı anda sahada olur.

    örneğin bir vagner love iyi zamanlarında uçurur şu takımı. alabilir miyiz? orası muamma. alsak bile sorun çıkarmaksızın oynar mı? fatih terim adam eder mi? bunlar üzerinde düşünülmesi gereken noktalar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın