• 8
    wta championships - istanbul 2011: gün 2

    2. gün de geride kaldı..

    atmosfer, seyirci katılımı ilk güne göre daha da iyiydi, ilk günkü gibi maç esnasında patlatılan flaşlar, yürüyen insanlar yok denecek kadar azdı dün. doluluk oranı da tahminen 15 bini bulmuştur.

    ilk maçta, sam ile vika karşılaştı. dün, masha'yı deviren sam, bugün vika'nın çığlıklarıyla birlikte oynadığı etkili oyuna karşı koyamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. vika da ilk galibiyetini almış oldu böylelikle bu etkili oyunuyla.

    günün 2. maçında li ile masha karşılaştı. doğal olarak, li biraz deplasmanda gibiydi. maria 5 alkışlandıysa, li 1 alkışlandı. çift hatalar bile alkışlanmaya başladı bir ara, o derece. bu arada maria'da da, bende de olan kort çizgilerine basmama takıntısı, veya eşit basma takıntısı baya göze batıyor ve zaman zaman komik an'lar da ortaya çıktı. yerinde sekti vs. çizgiye basmamak için.

    maçtan sonra, turnuvadan çekilmesinin ardından yaptığı açıklamalarda da, ilk maçın yorgunluğunu hala atamadığını ve dönüş için bu turnuvanın erken olduğundan bahsetmiş maria. mariaseverler üzgün..

    günün son maçında, caro, vera'nın inanılmaz, olağanüstü, muazzam oyunu karşısında gerçekten çok iyi tutundu. iddia ediyorum ki, vera'nın kariyerinde bu kadar isabetli, etkili şutları bir arada kullandığı bir başka maç yoktur, veya sayılı bir kaç maç dışında. raketiyle ateş ediyordu diyebiliriz vera için.

    ilk seti rahat geçti vera, sadece 35 dakika sürdü. ikinci sette ise, ilk sete nazaran daha etkili bir oyun sergileyen caro, maçı final setine götürmeyi başardı.

    final setinde vera yine daha etkili olan taraftı ve maçı da kazanmayı başardı. caro'yu "come on caro, you're the number one, you can come back!" şeklinde motive edişlerim de havada kaldı :( neyse, bugün set bile vermeyecek caro, aha da yazıyorum buraya, yazdım.

    bir de, petko ile fotoğraf çekildiğim iyi oldu. sıcak kız. pembe pijamalarıyla(?) takip etti maçları..

    bugünün ilk maçı, vika ile li arasında. ardından caro - petra, son maç da aga - vera.

    vika, caro, aga kazanır.

    ayrıca, görünen o ki, bu maçlardan baya baya matematik uzmanı olacağız, yok averaj hesabı bilmem ne..

    dün çektiğim fotoğrafları, tenisçiler kahvesi'nin facebook hesabı üzerinden paylaştım, buradan buyrunuz. https://www.facebook.com/...866672726&type=1

    http://jaimelesport.blogspot.com/...nbul-2011-gun-2.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın