resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 440
    espanyol'dan bu yana takip ettiğim ve alınmasına çok sevindiğim uzun boylu kanat oyuncusuydu riera. nickimin de ilham kaynağıydı.

    espanyol'da iken; uzun boyuna rağmen yaptığı bindirmeler, topuk pasları ve sert şutları onun daha büyük bir takıma gideceğinin habercisiydi. öyle de oldu. liverpool'a gitti. eminim, her espanyol taraftarının hafızasında sevilla ile oynanan uefa kupası finalindeki performansı sağlamından bir yer edinmiştir.

    liverpoolda da zaman zaman takip ettim riera'yı. izlediğim maçların çoğunda yine vasatın üstündeydi, o uzun boyuna rağmen beklenmedik çabuklukta hamleler yapabiliyordu.

    bizle adı geçtiğinde çok sevindim. espanyoldayken hayran olduğum adamı galatasaray'da izleyecek olmak çok sevindirdi beni. olmayan podolski ve reyes transferlerinim hayıflanmasından eser kalmamıştı bende.

    aslında kötü başlamadı riera. samsunspor maçındaki performansı iyiydi. ardından karabükspor maçında muslera'nın kırmızısından sonra oyundan çıkmak zorunda kaldı. eskişehirspor maçında yine bindirmeleriyle dikkat çekti. daha iyi olacağının sinyallerini veriyordu sanki.

    ankaragücü maçıyla beraber düşüş başladı riera'da.

    ben daha iyi olmasını beklerken, bursa ve antalya maçlarında dibi görmek üzere daha da kötüye gitti. pozisyonlarda ağır kaldı, birebirde güçsüzdü, şutları da etkisiz...

    dün için yapılan eleştirilerin ve edilen hakaretlerin çoğunu acımasız buluyorum.

    ancak performansına çok da üzüldüğümü belirteyim. çok daha iyisini bekliyordum riera'dan.

    bundan sonrası için atacağı bir gol ya da yapacağı bir asist onu kendine getirebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın