• 653
    ezik falan değildir , hin oğlu hindir . camiasından ne kadar dışlansada , eleştirilsede fenerbahçeyi şike soruşturmasından bir şekilde kurtaracak ve bu olayalara dahil edemediği galatasarayı da hakemlerdi , cezalardı vs ile muhakkak baltalayacaktır , bu adama arada üzülür gibi olmuştum ama şu anda kendimden tiksindim böyle bir adama merhamet edebildiğim için .
    çünkü bu adam çok kararlı arkadaş , bir milyon galatasaraylı tff binasına gidip ana avrat küfür de etsek duymazdan gelecek , aklındakini yapacak , bu inancı ben onda görüyorum .
    bu arada 26 ekim 2011 galatasaray gaziantep maçındaki taraftarlarımızı gönülden tebrik ediyorum , sabırlarından dolayı onları kutluyorum , çünkü futbolcularımıza yapılan tahriklerin aynısı taraftarımızı da çıldırtmak için yeterdi ve kat be kat aratardı bile , ama bu tuzağa düşmeyip sahamızı 5-10 maç kapattırmadıkları için tekrar teşekkürler , malum ilk fırsatta sahamızı da kapatacaklar , o yüzden aman diyeyim , özellikle fener maçından önceki maçlarda çok dikkatli olmamız gerekli .
App Store'dan indirin Google Play'den alın