resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2298
    http://c1110.hizliresim.com/q/v/5ml3.jpg

    geldiğin ilk günden beri sevmedim seni. fenere ilk transfer olduğunda " servet futbolcunun takımı olmaz ama yine de soralım hangi takım taraftarıydın çocukken " sorusuna

    --- alıntı ---
    başarılı defans oyuncusu servet, sarı–lacivertli forma altında daha da başarılı olacağını söyledi. kendisine geçen sezon beşiktaş'ın bu sezon ise galatasaray'ın talip olduğunu belirterek, “ben çocukluğumdan beri fenerbahçeliyim. yönetim de benim öyle olduğumu bildiği için beni fenerbahçe'ye verdi. böyle büyük bir camiaya geldiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum ve bu şansı çok iyi değerlendireceğime inanıyorum.” diye konuştu.
    --- alıntı ---

    cevabını verdiğinden beri de sevmiyordum. geldin galatasaray'a sıfır yeteneğin olmasına rağmen azminle bir şeyler yaptın. 10 tane adam geldi yanına meira, song, emre, hakan, neill, gökhan, serdar kesimal, egemen, emre aşık, toraman daha aklıma gelmeyen bir sürü kişi. hepsi senden çok daha iyi oynadılar aslında ama sen hep o ilk 11'de oldugun icin hep en iyi göründün hem milli takım'da hem galatasaray'da.

    rijkaard'a uyuz oldun, o'nu göndermek için yırttın kendini. takım 8. olmuş ölmüş bitmiş seni plajlarda kızlarla gördük. takım ölüyordu hep sırıtan sendin. serveeet serveet diye bağıran galatasaraylıları hiçe saydın sen. ekmeğini yediğin o pis formanın hakkını verdin bu şanlı takımda da. seni biz hep fenerli bildik hala da öyle biliyoruz. inşallah o saçını sakalını bi halta benzemeyen iki bacağını da alıp gidersin şu takımdan.

    anadolu çocuğuyum, türkücüyüm diye geçiniyorsun. ben de türkü dinlerim, türkünün doğduğu yerden gelirim anadolu'nun bağrı dedikleri yerden.
    bizim oralarda satmazlar. satmak başkalarının işidir. satmak şerefsizliktir. satmak onursuzluktur.
    sen satıcısın. sen ajansın. belki de aziz başkanın " servetcim al sana benden 100 gayme git galatasaray'ı mahvet " dedi.
    keşke bir gün karşıma çıksan da tükürsem o suratına. gerçi sen buna da değmezsin de.

    senin gibi futbolcum olacağına, bırak boş kalsın kalenin önü. en azından ruhumuz siper olur o kaleye...
    kaybolup git en kısa zamanda.

    http://ask-ifutbol.blogspot.com/...provakator-ajan.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın