*

  • 94
    26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçinda gördükk ki, birileri dügmeye çoktan basmi$ bile.

    bence bu yil $ampiyon be$ikta$ yapilacak! bakin, olacak demiyorum, yapilacak, yapilmaya çali$ilacak!

    neden mi?

    fener in $ike yaptigini dünya alem biliyor. ha, bjk yapmadi mi? tabii ki onlarda yapti. ama $imdi sen tff olarak fener i $ampiyon yaparsan nolur? cimbomlular kizar. peki cimbom u $ampiyon yaparsan nolur? fenerliler köpürür. peki bjk yi $ampiyon yaparsan nolur? bir $eycik olmaz! fener, cimbom $ampiyon olamadi diye, cimbom da fener olamadi diye sevinir. bjk nin sampiyon olmasi kimseyi rahatsiz etmez ve $ike olaylari yüzünden dalgalanan sular, yava$ yava$ durulmaya ba$lar.

    senaryo bence bu. fener, federasyonun ba$inda maa var iken asla dü$ürülmez ve dü$ürülmeyecek. bu konudan en fazla ve tek olarak rahatsizlik duyan cimbomlular da fener dü$ürülmedi ama en azindan puanlari eksildi ve $ampiyon olamadilar diye teselli bulacaklar ve bu arada bjk hoooop $ampiyon olacak.

    arkada$, bu ülke de 2 takim var. biri cimbom biri fener. bunlar dönü$ümlü olarak mütemadiyen birer sezon ara ile $ampiyon olurlar ve bjk de arada bir bu ikisinin aptalligindan faydalanip kirk yilda bir $ampiyon olur, sonra da 5 yil o $ampiyonlugu kutlarlar.

    öyle ki, $ampiyon olduklarinda 2 $ampiyonluk arasindan o kadar zaman geçer ki, $ampiyonluk turuna çikarken yanlarindan götürmek için sakladiklari yerden çikardiklari bayraklari, ortaligi naftalin e bogar. 2-3 yil önce birinden duymu$tum bunu, ho$uma gitmi$ti. *)

    neyse, sadete gelelim. bu yil tüm yav$aklara inat $ampiyonluga and içmemiz gereken yil, birlik beraberlik zamani!

    ben bu oyunu bozarim demenin zamani geldi! haydi hep beraber!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın