resim
Abdullah Yılmaz
Görev:Eski Hakem
Yaş:46
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 76
    26 ekim 2011 galatasaray gaziantepspor maçında 55. dakikada verdiği toplam faul kararı 23'tü*, maçı sürekli durdurdu ve seyir zevkinin içine etti.

    servet çetin'e sarı kartlık pozisyonda kırmızı kart göstermesi tek başına yeterdi aslında maçın içine etmesi için. ama onunla kalmadı, saçma sapan kararlar verip durdu. oyuncularımızın sinirlerini iyice gerdi ve itiraz nedeniyle bir sürü sarı kart gösterdi. saçma kararlara daha fazla dayanamayan kaptan sabri sarıoğlu yine itiraz nedeniyle sarı kart gördü ve ikinci sarı karttan atıldı. ilk yarının sonunda 10 kişi kalan takımımız 75'te 9 kişi kaldı. saçma kararları yine devam etti tabi maçın sonuna kadar. sen ne ilksin ne de son olursun abdullah yılmaz. görevini çok güzel bir şekilde yerine getirdin. bravo sana.

    bi' takımın 10 kişi kalması kadar normal bir şey yoktur, kırmızı kart olabilir zaman zaman; hatta 9 kişi de kalınabilir nadir de olsa. ama bu kartların ikisi de haksız yere, saçma sapan bir şekilde çıkmışsa sıkıntı var demektir. her maç aynı şeyleri yaşıyoruz. birilerinin buna dur demesi lazım. yeter artık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın