• 7
    wta championships - istanbul 2011: gün 1

    kimilerimizin seneler önce hayalini bile kurmakta güçlük çektiği, tabiri caizse bir hayalin cisim bulmuş hali, wta championships - istanbul'un ilk günü gerçekten oldukça etkileyici ve eğlenceli geçti..

    yaklaşık 10 bin seyirci gelmiş tribünlere sağda solda yazan rakamlara bakarsak. salon ful değildi, iş günü ve çalışanlar için ters bir saatte başlamasının da etkisiyle, bunu da hesaba katarsak ilk gün için 10 bin fena rakam değil. maça gelen seyirci de, keyifli an'lar yaşatmadı değil maçın içinde oluşuyla, fakat ilk günün heyecanından olsa gerek, puan sıralarında patlayan flaşlar - özellikle masha'nın maçında -, tüm maçlar boyunca geçmek bilmeyen kuru gürültü, ve alkış başlatma sevdası. özellikle şu alkış başlatma sevdası, gerçekten sinir bozucu. herkes tutturmuş bir alkış başlatma da alkış başlatma..

    kvitova ile vera karşılaştı ilk maçta. inanılmaz bir performans sergiledi ilk maçta vera'ya karşı petra. günün en silik, ve sanırım en kısa süren maçında da vera'yı çok da zorlanmadan geçti petra.

    bu maçın bitiminde, bu kısa aradan faydalanıp, bir burger king yapalım dedik hızlıca, koştura koştura gittik geldik hemen. 3 oyun kaçırmışız sadece, iyi performans sergilemişiz. yalnız, geleceklere tavsiyem, yanınızda yiyecek getirin. çantanıza koyarsınız.

    turnuvadaki favorim, desteklediğim caro ile aga arasındaki maç, turnuvaya yakışır cinstendi kesinlikle. uzun ve etkili rally'ler, çevrilen inanılmaz toplar, bir de benim "come on caro!" nidalarımla, maçı 3 sette almayı başardı wozniacki. kımon caroo!

    günün son maçına gelirken, tribünlerde bir hareketlilik, bir telaş.. ve, beklenen an.. masha kortta! bir ara sadece tribünlere baktım ve herkesin elinde telefon, kamera, masha'yı çekiyor. tribündeki erkek kitlesi de gözle görülür biçimde arttı zaten bu maçta.

    ilk sette yarım saat bile kortta kalamadı masha, tribünler şaşkın.. ikinci sette daha bi' toparlanmış, konsantre olmuş biçimde sahadaydı ve set şansını yakalasa da seti kazanmayı başaramadı, samantha önce yakaladı masha'yı, 5-5 yaptı, servis kırdı, kendi servisiyle günün son maçını galip tamamladı..

    maçtaki "sharapova var dediler geldik" pankartı güldürdü :)

    maçtan sonra, samantha'nın tribünlere attığı imzalı topa uçan adama da helal olsun vallahi demek istiyorum buralardan..

    he bir de, kızlar tek yürek olmuş maç boyunca anladığım kadarıyla, maçtan sonra hepsinin ağzından yükselen tek ses; "oh iyi oldu sharapova'ya.".

    bugünü 100 üzerinden yapılmış bir sınav gibi düşünürsek, 70 alır benden..

    şimdi, sizleri ilk günden çektiğim fotoğraflarla baş başa bırakayım en iyisi mi. fotoğrafların üstüne tıklayın, büüücekler. (arkadaşımın, daha yakın plana giren makinasıyla da çektiğim harika fotoğraflar var fakat henüz elime ulaşmadığından ekleyemiyorum. elime geçtiğinde onlardan da eklerim. fotoğrafları paylaşırken kaynak da gösterirseniz sevinirim..)

    http://jaimelesport.blogspot.com/...nbul-2011-gun-1.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın