• 66
    en azından yaza kadar gerçekleşmemesi hayrımıza olacaktır. eğer cl'ye direk katılmışsak eyvallah, o zaman ister tevez gelsin ister rooney. ancak şu an için lüksün ötesindedir santrfor almak, zaten ihtiyacımız falan da yoktur. gol yolları enfeksiyonumuzun kaynağı, santrafor eksikliği/yetersizliği değildir, hiç bir zaman da olmamıştır.

    bu kadar statik ve temposuz oynamayı alışkanlık edindikten sonra, 9 numarayı kimin giyeceğinin hiç bir anlamı yok. kanat forvetler çizginin 5 metre içine dahi girmiyorlar, merkez orta sahalar santra yuvarlağını geçmeye tövbeliler. al gülüm ver gülüm soldan sağa, sağdan sola... maç 0-0'sa hazırlık pası oluyor adı, öndeysek skoru koruma adına kontrollü oyun. önce şu durarak temposuz oynama olayını bi halledelim, sonra konuşalım transferi.

    hadi el birliğiyle epl'den adamı getirdik diyelim, kanattan topu kim getirecek peki? ideal 11'imizin sağı sabri ile kazım'a, solu hakan balta ile riera'ya emanet. haliyle kanattan top taşınması da allah'a... riera'yı şimdilik ayrı tutalım hala çok yeni sayılır, kazım, hakan balta ve sabri'nin senelik asist ortalamaları nedir? adam başı 1(bir) var mıdır? soldan gelirsen hakan balta, ön direkteki adamın ayağına nişanlayacak topu allah'ın emri, sağdan gelsen sabri'nin insafına kalacaksın, bi ihtimal kaleci uzanır alır çok yüksekten yapmadıysa ortayı, yoksa ya taca ya auta, allah ne verdiyse. hani baros'u elmander'i hatta sercan'ı, her maç üçer beşer pozisyona sokuyoruz da adamlar becerip atamıyorlarmış gibi adam arıyoruz yerlerine. hayırlısıyla topu santrfora geçirmeyi bi başarsak, mesele kalmayacak zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın