• 21
    yunus yıldırım için -mis gibi maç yönetmiştir- dediği an bundan sonraki görüşleri önemini kaybeder benim için. ki aynı yunus yıldırım'a gidin sorun kendi bile bahane üretecektir. "evde hanımla kavga ettim". "mhk başkanı bana güvenmiyor" gibi bahane ortaya sürecekken burdan biri çıkıyor mis gibi maç yönetti diyor:) sonra bu da benim görüşüm diyip ortadan sıyrılacak.

    şimdi, sorun bu adama, kesinlikle ultraslana da karşıdır. neden karşı olmasın. o hasbel kader maça geldiğinde (ki maça gittiğini sanmıyorum) galatasaray'lı çalışanlara sporculara istediği gibi içinden geldiği şekilde dolu dolu küfür edip kimsenin ona karışmamasını istiyordur. ama o tribünde birileri onun bu hakkını elinden aldığından sevmez böyle tribün oluşumlarını.

    tahminimce bir anadolu üniversitesinden mezun ama hakkettiği yere gelemediği için kendince isyanlarda. aslında zamanında çalışsa, daha iyi bölümler kazanacağını, bu ülkenin, ona hakkettiğini vermediğini düşünüyor. bu isyanını da böyle seslendiriyor. şu an çalışmıyor olması da yüksek ihtimal zaten. sosyal hayatta daha çok içine kapanık yaşarlar genelde. şimdi bu tahlil sonrası kendince çemkirecektir. aman çemkirme! bende demokratik hakkımı kullandım senin için ön tahlil yaptım. daha detaylısını daha sonra yapacağım toplu çemkirirsin. yormayalım seni. daha çemkirmen gereken daha önemli konular mevcuttur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın