• 5
    (alinti: yasemin horasan: "turu geçip futbol maçına beraber gidelim"

    galatasaray bayan basketbol takımı, fiba eurocup yarı final rövanşında dynamo kursk ile karşılaşmaya hazırlanıyor. takım kaptanlarımızdan yasemin horasan, bu tarihi maç öncesi resmi sitemize açıklamalar yaptı.

    öncelikle maçı en az 15 sayı farkla kazanmamız gerektiğinden söz eden yasemin horasan, "burada turu geçecek skoru alacağımızı düşünüyorum. tabii zor olacak ama bunu başaracak gücümüz var" dedi.

    takım olarak finale inandıklarını belirten yasemin, rusya'daki ilk maça kötü başlayıp bir türlü kontrolü elimize alamadığımızı söylerken hatalardan ders çıkarttıklarını ve turu geçecek güce sahip olduklarını vurguladı.

    taraftar desteğinin bu kritik karşılaşmada çok önemli olduğunu ve "avrupa'da final" hedefiyle camia olarak salonda kenetlenmemiz gerektiğini söyleyen yasemin horasan, "aynı akşam futbol maçının olması lütfen taraftarımızı etkilemesin. önce bizim turu geçelim, sonra beraber futbol maçına gidelim" diye konuştu.

    galatasaray - dynamo kursk maçı 19 mart 2009 perşembe saat 17:30'da, ayhan şahenk spor salonu'nda oynanacak. rusya'daki ilk maçı 61-47 kaybeden kızlarımıza rövanşta en az 15 sayı farkla galibiyet gerekiyor. takımımız bu averajı elde etmesi halinde türk spor tarihine geçerek fiba eurocup'ta finale yükselecek.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın