• 7
    özellikle futbol açısından çok fazla merak ettiğim bir şehir trabzon. bir sürü şehirde top oynadım. puan maçı için gittiğim yerlerden bahsetmiyorum, tatil için falan gidip topoynayalım mı dediklerinde hurraaa bir okulun bahçesinde maç yapmaktan bahsediyorum.
    bunların içinde futbol şehri denen, çok sayıda profesyonel futbolcu yetiştirmiş bir sürü yerde oynadım. hani o şehrin çocuklarıyla. çoğuna daha ufacıkken galatasarayın altyapısında oynuyorum diye yedirdim, biraz daha büyüdükten sonra liverpool genç takımında oynadım diye yedirdim.

    ama sanki trabzonda yediremeyecekmişim geliyor. sanki oradaki sıradan adamlarla halı saha maçına çıksak, beni sulu götürür susuz getirirler gibi hissediyorum.
    biri bana trabzonluyum dediğinde önyargısal iyi futbol oynuyordur diyorum, yapacak bir şey yok. bunun en yakın tanığı sözlük vezirspor halı saha tayfasıdır ve bir de tabii ki kavazli. adamı azıcık tanıyorum, sokakta falan takılıyoruz, bir şekilde trabzonlu olduğu aklımda kalmış. vezirspor'a bir maça geldi, kendi takımıma aldım. döktürdü. abi sen tanıyordun mutlaka dediler, yok lan adam trabzonluymuş, henüz trabzondan çıkmış kötü topçu görmedim dedim.

    bir gün denk getirip trabzon'a gidersem bu konuyu test edeceğim. şaka gibi gelmesin, ben bugüne kadar nerede top oynamak istediysem oynadım. saymakla bitmez. ali sami yen, inönü, fener stadı, şeref stadı, itü stadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın