resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 1088
    28 yaşında olup sırf kariyerinde büyük takımlarda forma giymediği için ve ucuza oynadığı için kendisine galatasaray topçusu değil deniyor ya galatasaray topçusu kriteriniz nedir arkadaş diye haykırıyorum. suat kaya çok koşardı, fazla teknik değildi, şut veya çalım özelliği pek yoktu ama aslan gibi galatasaray topçusuydu. okan buruk çok koşardı, tekniği iyiydi ama mükemmel denecek başka özelliği yoktu ve aslan gibi galatasaray topçusuydu.
    kadromuzdaki riera, kazım gibi oyunculara galatasaray topçusu deniyor.

    şimdi culio'ya dönersek;
    çok koşuyor, şu an kadroda olsa elmander'le beraber en çok koşan adam olurdu.
    şutları iyi, ortaları iyi, çalım yeteneği fazlasıyla var. sol kanadı 70 metre kullanıyor. atağı yapan adam kendisiyken dönen toplarda topu kapan yine kendisi oluyor.
    orta saha oynayabiliyor, sol açık oynayabiliyor.

    peki bu adam neden galatasaray topçusu değil? geçen yılın ikinci yarısında berbat ötesi bir takımda bile hem de orta saha oynarken 15 maçta 4 gol atan bir adamdan daha ne beklenir?

    zaten boşuna yazıyorum bunları, adam ucuz ve isim yapmış bir adam olmadığı için kendisine olan önyargıları yıkamaz. zaten culio gibi türkiyede de çok yetenekli adamlar sırf aydın yılmaz, serkan kurtuluş,mustafa sarp'ın sahip olduğu kulüp, teknik direktör ve menajer torpilleri olmadığı için isimleri anılmıyor süper lig yüzü bile görmüyorlar. biz ise halen önyargılarımızla böyle adamları harcıyoruz.

    bu adam 22 yaşında gaziantepspor'a arjantinden transfer edilen bir futbolcu olsa, bütün taraftarlarımız aynı oyununu izlerken biz niye bulamıyoruz böyle adamları, sezon sonunda kesin alalım der dururdu.

    culio gibi karakterli bir adamın orduspor'un da satın alma opsiyonu varken sezon sonunda veya devre arasında gönderildiği takım olan galatasaray'a geleceğini düşünmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın