• 9
    sevgili yeni transfer,

    yeni takımına* alışamamaktan sakın korkma. sözleşmen boyunca senin yanında olacak, seni destekleyecek ve kötü oynadığında protesto edebilecek candan bir taraftar kitlesi var. oyundan alındığında tribünlere karşı formanı öp ya da ellerini havaya kaldırıp alkış tut.

    yetenekli ama gece hayatı problemi olan disiplinsiz bir futbolcuysan da hiç telaşlanma fatih terim adam eder. hırslı, başarıya aç bir futbol sergilemeye devam et, böylece galatasaray taraftarı seni kısa zamanda benimseyecek, baştacı yapacaktır, merak etme.

    türkçe öğrenme konusuna gelirsek acele etme, istersen hiç öğrenmeyebilirsin, kapı gibi tercümanlarımız var. hem sen türkçe öğrenirsen onlar ne iş yapacak lan bücür!! ehm bu yersiz ve iğrenç espriyi bir kenara bırakırsak arada bir günlük türkçe kelimeler öğrenmeye gayret et, bir kompela olamasan da sempati toplarsın.

    sahada hayalet gibi gezinme, gerektiğinde lider özellikli ol, farkını göster. hayalet futbolcuların galatasaray taraftarının gözünde ne hale geldiklerinden bahsetmeyeyim şimdi.

    fazla kafa ütülemeden, galatasaray'da oynadığını unutma, bu takımda ve bu camiada her istediğini bulacaksın, istanbul ve türkiye'ye aşık olacaksın. eğer bekarsan gece hayatı işini fazla abartma, evliysen de git karını iyi ikna et öyle gel...
App Store'dan indirin Google Play'den alın