• 3361
    16 ekim 2011 galatasaray bursaspor maçından sonra ulaşımında bir kez daha kendisine bol bol küfrettiren, galibiyetin şahsımda biraz tadını kaçıran(biraz ama ve tabi eve varana kadar) staddır. yani sözde iett otobüsleri var ama maç biter bitmez bu otobüslerin oraya vardığımda(ki g3 kapısından yani otobüslere çokta uzak olmayan bir yerden çıkmaktayım) bostancı otobüslerinin bittiği söylendi. baya bir insanla bir o yana bir bu yana koştururken görevlimsi bir adam bulunup sorulduğunda ise zaten 3(yazıyla üç) tane bostancı otobüsü kalktığı, onunda 10 dakika önce bittiği(bu muhabbet geçtiğinde saat 20:55 filandı) söylendi. sonrasında ise o görevlide ilgiden bunalıp(!) mekanı terk etti.
    binenler bilir bostancı otobüsleri genelde körüklüde olmuyor yani ufak otobüslerden. bu iett otobüslerini ayarlamadan kim sorumlu bilmiyorum ama bostancıya sadece 3 otobüs kaldırmayı kim akıl ettiyse onların aklına sıçayım çok net.
    ayrıca stad'a geleceklere tavsiye, istanbul havasının en iyi ihtimalle 5-7 derece daha soğuk bir halini düşünüp stada gelin, maç başladıktan sonra hissedilmesede maç başlayana kadar donmayan yeriniz kalmıyor.
    yinede şu ana kadar ki en güzel duyguları hissettirdiği maç 16 ekim 2011 galatasaray bursaspor maçıdır imparator ve aslanları sağolsun.

    ha birde* ben senin için ali sami yen'den vazgeçenin ta amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın