resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1314
    kaçırdığı goller, kazma santrafor geyiklerine hiç girmiyorum. hakan şükür'ün galatasaray'da geçirdiği 13 sezon saha içinde kesinlikle başarılı. kendisini direk efsaneler arasına sokar, ikon statüsü verir. hatta bu kazmalık argümanları, "adam kazmalığına rağmen 260 gol atmış yahu" ile çiğnenir.

    politikanın da tartışma yeri burası olmadığı için onu da geçiyorum. onun sorunu mızmızlanma ve ilgi manyaklığı konusunda 3 arda turan gücünde olmasıydı. attığı gollerin yanı sıra sürekli medyaya malzeme vermesiyle, bir şeylerden şikayet etmesi onun bu kadar tartışılmasının temeli bence. daha önce de hakan şükür'le ilgili yazdığım entry'de belirtmiştim, 18 mayıs 2000 günü kendisi kupanın tadını çıkartmaktansa "profesyonelim, giderim" açıklamasıyla benim çocukluğumun belki de en mutlu gününü buruklaştırmıştı.

    tekrar ediyorum, saha içindeki performansıyla onu eleştirmek mantık dışıdır benim için. ona saha içiyle vurmaya çalışanla faik ışık tarzı sert tartışırım lakin saha dışına gelirsek, orada hakikaten problem vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın