• 146
    mırın kırın..kem küm..zart zurt yok..

    sadece galatasaraylıyım diyerek aslantepe'ye siyaset düşünmeden,yalansız ve dolansızca giden... aşkını bir kez olsun görebilmek için ve adam gibi muamele görebileceği bir stada kavuşabilmek için senelerdir iç geçiren bu taraftara, bir takım kindar yavşaklar tarafından aylardır çektirilen eziyeti, tek gücü tezahürat,pankart veya protesto olan bizlerin bu ülkeyi yönetenlere haykırması kadar doğru bir şey yoktur.. şu ana dek bin kere yapılması gereken şeyi bu galatasaraylılar aslan gibi yapmışlardır..(karşılık da bekleyebilirler..siyaset de yapabilirler..eğer sen de bir şeyler yaparsan siyaset yapmazsın o zaman)

    stad içinde..her yerde..gerekirse maç esnasında pankartlar açıp..tezahürat yapıp ..basına..görsel medyaya..radyolara bağlanıp bu baskıyı aylardır kuramayan bizler,kimse kusura bakmasın bu pankarta bakıp u-tan-ma-lı-dır..
    *tek yumruk nedir tanımam..tanışmam..derdim; bu ülkenin en örgütlü ve en asil taraftarının bok atmayı bırakıp harekete geçmesini başarmak için bu konuyu gündeme getirmektir..
    *edit :rezalet imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın