resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 1070
    bu adamı bu oyunuyla incelemek için bir kaç şey ayır edebilmemiz gerekiyor:

    türkiye'de üç türlü maç vardır.

    1) 4 büyük takım-4 büyük takım
    2) 4 büyük takım-anadolu takımı
    3) anadolu takımı-anadolu takımı

    culio için bu birinci seçenekteki maç maçına göre olmak üzere değişir. bu tür maçlarda culio gibi koşan, basan rakibi bozan oyuncular bizim için hep etkili olmuştur. ama bir oyuncu bu kadar düz olup fark yaratamadıktan sonra anca beraberliğe yeter.

    culio için ikinci seçenekteki maç zor olur çünkü anadolu takımları büyük takımlara karşı oynarken bu maçları bir nevi vitrin maçı olarak görür büyük bir motivasyonla kanının son damlarına kadar oynarlar ve yenmek isterler. bazı oyuncular ise adeta iki kişilik oynarlar böyle maçlarda culio gibi pek fark yaratamayan topu sadece saklayabilen bir adam pek işimize yaramaz.

    culio bu maçlardan sadece üçüncü seçenekte yani bir anadolu takımının bir diğer anadolu takımıyla oynadığı maçta fark yaratabilecek bir oyuncudur.

    kısaca culio bir anadolu takımı için yıldız bizim için sıradan bir oyuncudur. galatasaray gibi bir takımın düz oyunculara ihtiyacı yok şu an ki kadromuz zaten yeterince düz fark yaratamayan oyuncularla doluyken bir de bunların arasına yabancı kontenjanından culio'yu eklemenin manası yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın