resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2189
    belli ki burayı okumuyor. okusa, yarın futbolu bırakırdı çünkü. peki biz her gün buraya 750 tane servet entry'si girince ne oluyor? hiçbir şey. pazar günü stada gidip, gene servet'i izliyoruz.

    önümüzde iki seçenek var: ya servet'i internet'le buluşturacağız; ya da sanal alemlerden çıkıp, adam gibi tepkimizi dile getireceğiz.

    şu an servet, taraftarın kendisini sevdiğini sanıyor. çünkü stada giden taraftar, en ufak bir olumlu hareketinde ''serveeet serveeeeett'' diye yeri göğü inletiyor. o konuda rahat. milli takım açıklanıyor, ilk sırada kendisi. orda da huzurlu. teknik direktör değişiyor, değişmeyen tek şey gene kendisi. burda da vazgeçilmez olduğunun farkında. medyanın demirbaşları zaten götünü yalıyor.

    yani servet müthiş özgüven sahibi bir adam değil. sadece maça gelmeyip internet başından galatasaray'ı yöneten sözlükçülerden ve şımarık tweetçilerden bihaber.

    zaten bu ikisini çıktığımızda da, ülkenin en iyi stoperi. o yüzden buraya her gün 15 tane entry gireceğimize, statta toplanıp, adam gibi bir protesto yapalım. servet kötü stoperdir, karaktersizin de önde gidenidir ama istenmediği yerde durmaz. bundan adım gibi eminim. yani burda esas görev, servet'e istenmediğini hissettirmemiz. bu sözlüklerle, tweetlerle olur mu? olmaz. çünkü adam belli ki buralarla ilgilenmiyor. interneti de mynet okey dışında kullandığını sanmıyorum. yani? yani böyle olmaz. kendimiz çalıp kendimiz oynamayı bırakıp, bir şeyler yapmalıyız. o bir şeyler de bknz. vermekle, retweetle olmuyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın