• 11
    belçikanın kazanması tamamen bir futbol mucizesi olacaktır. açıkcası bizim sorunumuz bu mac degil, azerbaycanı yenmek. mevcut takımımız, mevcut hocamızın kafa yapısı yüzünden azerbaycan karşısında zorlanacaktır. son yıllarda bu tür durumlarda kalan ne kadar kulüp takımımız, milli takımımız varsa hep duymak istediğimiz sonuçları duyduk. son örneği eurobaskette büyük britanya maçı. benim aklıma ilk gelen ise bordeaux'un 2-0 dan maçı çevirmesi ile berabere kalmamıza rağmen uefa'da turu geçmemiz. gerçi keşke o turda elenseydik de leverkusenden 5 yemeseydik. böyle durumlarda acısı fena cıkıyor.

    benim içime doğan his bugün azerilerle berabere kalacağız ve almanyanın kazanmasıyla da 2. olup play-off oynayacağımız yönünde. hiddink efendi azerbaycanı da yenemiyorsak gitmeyelim zaten dedi ve aslında doğru. fakat ben hiddinkin hiç bir durumda o şampiyonaya gitmemesi gerektiğini düşünüyorum. biz yenememize rağmen gidelim ama o gelmesin.

    ne olursa olsun o şampiyonada olmak çok önemli, aldığımız sonuclarla işin buralara gelmesi bana göre tamamen hiddink faktörü. her maç öncesi takımımızı uyutmasıyla bu hallere geldik. biz o gelmeden önce de kolay maçlarda puan bırakıyorduk ama belçika avusturya gibi ülkelere deplasmanda dahi kazanmak için gidiyorduk. hele ki turnuvalarda ülke genelinde yaratılan havaya, o heyecana o birlik olma duygusuna aşık biri olarak ülkemizi o turnuvada görmeyi çok istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın