• 33
    dün akşam yazmaya fırsatım olmadı, bir kaç kelime de biz yazalım maç hakkında.

    ilk olarak gelen herkese teşekkürler, weloveyou nicki çaylak arkadaşımızın maça 2 saat kala gelemeyeceğini söylemesi haricinde organizasyonda hiç bir aksilik yaşanmadı. sözlük moderasyondan rica ediyorum, kendisinin yazarlığı bir süre ertelensin. * şaka bir yana, kendisinden bunu telafi etmesini ve bir daha ki maça herkesten önce gelmesini rica ediyorum.

    maç öncesi mini bir pes2012 zirvesi yaptık, kimse yazmamış, şaşırmadım, yenilsem ben de yazmazdım. ıhımnm ıhımmm.

    maça gelecek olursak, ilk 5-10 dakika bocaladık ama birbirimize alıştıktan sonra zevk almaya başladım oyundan. gönül isterdi ki her yazar hakkında az da olsa yorum yapmak ama yaptığımız ilk maç olması itibariyle bazı yazarları hatırlamakta zorlanıyorum. 2. 3. maça doğru yazarız inşallah. ama aklımda kalan bir kişiyi yazmaya çalışacagım.

    en başta kaleci, dochtour. maçın adamıydı. sayısız karşı karşıya pozisyonda kalesinde devleşti. o olmasa fark yerdik, net. bir ara suratına sert bir top çarptı. madem nicki doktor, kendi kendini tedavi eder heralde gibi kötü esprileri yapıyorduk, maç sonu öğrendik ki adam harbiden doktormuş.

    defansta da gözüme çarpan iki isim oldu, birincisi bizim takımdaki mikrobik aygıt ve rakibin defansındakiimperium.* kendisinden top alabildiğimi hatırlamıyorum bile. yer yer defanstan çıkışlarıyla, gareth bale'i hatırlattı bana.

    oxidiobjectiu kardeşim de gerek fiziğiyle, gerekse de orta sahadaki savaşçılığıyla melo'dan izler taşıdı.

    beni benden alma ve visibilia ex invisibilibus, orta sahanın iyi isimlerindendi.

    kendine iyi bak, maçta önce jardelim falan diyordu, adam harbiden jardel beyler. okanovic'e attığı bacak arası gözümün önünden gitmiyor.

    jasonic666 rakibin çalışkan isimlerindendi, attığı golle de emeğinin karşılığını aldı. ayrıca maça mesut özil forması ile gelmeyi düşündüğünü de itiraf etti!!!

    ivelin'in de hatırladığım kadarıyla şanssız bir günüydü, 1-2 topunun direkten döndüğünü hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

    cimbomlu ise bizim defansın sağlam isimlerindendi, sürekli ileri çıkışlarını da içindeki gol aşkına bağlıyorum.

    forvet hattında ise, sözlükte çaylak olan oda arkadaşım, hunter here no fear madrid forması ile geldiği maçta yer yer attığı gollerle higuaín'i , yer yer de kaçırdıkları ile benzema'yı hatırlattı.

    okanovic hakkında yazmazsak olmaz, maça geldiği formasına hasta oldum. korner kullanırken luganovari hareketleri sonucu kendimi yerde buldum. oyunu çirkefleştirdiğim konusundaki entrylerini de görmezden geliyorum. profesyonellikten nasibini almamış insanlara, söyleyecek bir sözüm yok!!1

    sert oynanmadı denilmiş ama yer yer ufak da olsa sertlikler yaşandı. yani en azından ben bir kaç kemik sesi duydum. bu konuda istanbul tayfası ile yarışamayız, karşılaştırmalar yapılmasın lütfen.*

    maçın hakkı beraberlikti ve öyle bitti. maç sonunda biri bitti dedi, bitirdik maçı. daha 6 dakika varken neden sahadan çıktık, hala anlamış değilim.

    sonuç olarak, ankara tayfasının kaynaşması adına önemli bir organizasyondu. inşallah katılımlar devam eder.

    2-3 hafta oynayıp birbirimize alıştıktan sonra, bilkentli aslanlar, hacettepeli aslanlar ve odtülü aslanlarla da maç yapma fikrim var. bu üçüyle kendimizi sınadıktan sonra, istanbul ve izmir tayfasıyla da bir maç yapabiliriz.

    son olarak, maça izleyici olarak katılankreator'e ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

    edit2: hatırladığım kadarıyla herkes hakkında bir şeyler yazmaya çalıştım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın