• 113
    bu yazı galatasaray'ı baz alınarak yazılmıştır.

    şu an oyunda 6,812 tane galatasaray taraftarı var. rest of world kategorisinde 2. sıradayız fakat önümüzdeki takım dünya karması. yani gerçek takımlara bakarsak 1. sıradayız. lütfen oyunu oynayan arkadaşlar favori takımı olarak galatasaray'ı seçsin.

    sonra şu yeni defans zımbırtısı zor gibi gözüküyor ama alıştığın zaman yağ gibi akıyorsun online ortamlarda. işin sırrı 2. oyuncuyu rakibin üstüne sürüp kendi kontrolündeki oyuncuyla pas yollarını kapatmak, zaten melo'yu saldın mı çatır çatır topu alıyor adamdan. haa yok ben uğraşamam abi diyorsanız select tuşuyla be a goalkeeper moduna geçebilirsiniz ama bu hileye kaçıyor. ea yakında bir patch çıkartıp bunu düzeltecekmiş.

    vee gelelim online maçlara.

    şu ana kadar sadece galatasaray'la oynadım. yeni rakip eşleştirme sistemi galatasaray'ı alanların çok işine yarayacak çünkü bu sene galatasaray çok güçlü olmuş.

    http://img838.imageshack.us/...9708/09102011166.jpg

    bu kadroyla oynamanızı tavsiye ederim. 2. yarı kazım yerine sabri, baros yerine sercan, riera yerine baytar'ı oyuna alın.

    galatasaray için önemli oyunculara gelecek olursak

    muslera: tam bir çılgın olmuş. karşı karşıya, uzaktan, çaprazdan takır takır çıkarıyor topları. içiniz rahat olsun üst düzey bir kaleci oyunda.

    melo: işte bildiğimiz melo uzatmaya gerek yok.

    riera: kafa topu alır, plase vuruşla çılgın goller atar, adam geçer. bunların hepsini riera yapıyor. jeneriklik bir gol atmıştım ama ibne rakibim golden sonra oyunda çıkınca upload edemedim golü.

    elmander: bildiğin terminatör. uzak, yakın affetmiyor, kafa toplarında çok az oyuncu kendisini tutabildi.

    buna ek olarak l1+üçgen olayı hala çalışıyor. baros, elmander'in önüne lokum gibi paslar atıyor havadan.

    psn: torocann ekleyin maç yapalım, lig kuralım falan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın