resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2148
    sahada gezinen ne idüğü belirsiz.

    eğer futbolculuk kariyerinde performans olarak zirveye çıktığı nokta sivasspor'da oynadığı dönem ve galatasaray'da şampiyonluk yaşadığı ilk sezon ise; 2008-2009 sezonundan itibaren de düzenli olarak geriye doğru gitmektedir. 2010-2011 sezonundan itibaren de dibi görmüştür, bundan daha kötü bir servet izleyebilir miyiz, bilmiyorum.

    servet hantal, servet ağır, servet yetersiz, servet teknik değil; ve hepimizin malumu odur ki servet, tek yerli stoper de değil. tüm bu yetersizliğine, yetersizliğinin sebep olduğu kötü futboluna rağmen kulüp ve milli takım'da tercih edilmesini açıklayabilecek tek kelime ise servet'in "saplantı" haline gelmiş olması. nasıl ki arda turan, galatasaray'da iken kötü ve formsuz olduğu dönemde kadroya adı yazılan ilk oyuncu oluyordu ise, servet de o durumda. bu durumun tek sorumluları ise teknik direktörler, sen adama formayı veriyorsan baştan kaybetmişsin demek.

    galatasaray futbol takımında gökhan-ujfalusi ikilisini bulduk, umarım bozulmaz. bu ikiliye ilave olarak ceyhun gülselam'ın da zorunluluk durumunda ilk tercih olmasını umut ediyorum. türkiye a milli futbol takımında ise eğer ki futbolcudaki aşırı formsuzluğa, takımına maç kaybettirecek hataları sık sık yapmasına rağmen siz onu milli maçta oynatıyorsanız, bu durumda eleştiri oklarımı servet'ten çekerim ve hiddink'e yöneltirim. 7 ekim 2011 türkiye almanya maçında ilk 11'de kendisinin tercih edilmesini hiçbir mantık kuralına sığdıramamaktayım. guus hiddink'in gözü ile kısa bir özet geçersem; sakatlığından ötürü kulübü ile son 2 lig maçına çıkmamış bir oyuncu, sakatlığından yeni kurtulmuş, üstüne üstlük tarzı itibari ile almanya'nın hızlı oyuncuları karşısında fazlasıyla ağır kalacak, gol/goller yememize sebebiyet verebilecek potansiyelde birisi. hiddink'in süper lig maçlarını takip etmiyor veya takip ettiği maçları da gözüyle izlemiyor olması, servet'i almanya maçında tercih etmesini açıklayabilecek olgular. çünkü henüz milli takım'ı tercih ettiğini söyleyen ömer toprak var, fakat kendisi 18 kişilik kadroda bile yoktu. yedekler arasında ise servet denen adama 478923209 kez tercih edeceğim gökhan zan var. almanya karşısında yediğimiz ilk golde top gomez'e gelip de karşısında servet olduğunu gördüğümde golü yiyeceğimizi çoktan öngörmüştüm. servet bu, servet bu kadar, o pozisyonda gomez ile ikili mücadeleye girip galip ayrılmasını beklemek hayalperestlik olurdu.

    servet çetin'in, türk futbolu'nda azalarak değil aniden bitmesi gereken en büyük sorun olduğunu düşünüyorum. o zaman her şey daha güzel olacak.
    o derece, servet düşmanı kesildim işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın