resim
Ümit Karan
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 196
    bitik.

    bu adamın bitik olduğu bu sene sami yen'de malatyasporla oynadığımız kupa maçında tescillendi. (u: o maç hakkında yazmıştım, genellikle yazılarımı 'ali ata bak' şeklinde yazmayıp uzattığım için yazana kadar zamanı tükettik) o maçta ilk yarı gezindi, ikinci yarı gol attı. hani bildiğimiz eski ümit karan, topu aldı mı, mesafe tanımaz gözünü kırpmadan kaleyi bombalardı. 'biraz da gençler takılsın yyeeaa' havalarına bürünüp gol attıktan sonra ona buna asist yapma derdine düştü.

    bir tane sayılmayan gol attı diye in 99 we trust denmeye başlandı.* bir de sayılsa kimbilir ne olacak? bugünkü maçta 10 kişi kaldıktan sonra ne zaman top ileri atılsa ya ofsaytta ya da rakibiyle çekiştirmecede. temponun artması lazımken oyunu durdurdu. keza aynı şeyleri, gole ihtiyacımız olduğu metalist maçında itinayla ofsayta düşerek yapmıştı. 30 küsür yaşında hala nerede durulacağını öğrenememesi işin tuz biberi oluyor.

    önceki maçlarda (örneğin altay maçı) ve bugünkü maçta milan baros'la felaket derecede uyumsuz. birisi bir yerde debelenirken, diğeri başka bir köşede öylesine yürüyor, izliyor.

    artan yaşı bir yana, milan baros'un gelmesiyle belki de kafasında bitirdi lütfederek oynuyormuşçasına... bu adam 2006-07 yılından sonra kayıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın