• 12
    koskoca bir yalandan ibaret abuk subuk bir tezdir. birtakım kafatasçılar tutturmuşlar yabancı hayranlığı da yabancı hayranlığı. kimde var usta bu hayranlık? ulan biz değil miyiz servet çetine geldiği senelerde böğüre böğüre orgazm olan sırf bodoslama koşuşturuyor diye? selçuk inan transfer edildiğinde orgazm çığlığı atan bi ben mi varım? serdar kesimal veya serdar azizden birisi stopere alınsın diye yırtınmadık mı? kalede aykut erçetin, orkun uşak olmadılar ama ufuk ceylana şans verelim genç çocuk diyende mi bir bendim lan? yekta kurtuluşa şans verilsin diye yırtınıyoruz arda turanı metin oktay diye yedirdik kendimize. hakan baltamız vardı en kemikinden.

    e ne s.kimin yabancı hayranlığı olm bu? bu saydığımız isimlerin bir çoğu hakkında ne düşünüyorduk şimdi ne düşünüyoruz? e bu adamların çoğu dalbaraksa biz mi suçluyuz?

    kendi beyinsizliği sebebiyle kariyerinin yeteneğinin .mına koyan gerzeklerin suç atmak için ilk durağı olan taraftarı suçlamanın ilk sebebidir. yorumcusu futbolcusu teknik direktörü bütün gerzekler bu yola başvurur bize suç bulurlar. çünkü biz doğrudan etkileyebiliyoruz saha içini. o gerzekler değil.

    (bkz: di mi güntekin?)
App Store'dan indirin Google Play'den alın