resim
Ronaldo Luís Nazário de Lima
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Cruzeiro
Yaş:47
Uyruk:Brezilya
  • 225
    adının ronaldo olması sebebiyle zamanın ruhunu anlamayan insanlar tarafından şimdiki adaşıyla kıyaslanan ve ancak göbeğiyle eleştirilen ama tiroid hormonu hastalığı sebebiyle kilo almayı durduramayan ve bu sebeple çok sevdiği futbolu bırakmak zorunda kalan futbolcu.

    beyler bu adamlar geceleri oturup 2 porsiyon kebap söyleyip, üstüne tabak tabak künefe yemiyorlar. hepsinin özel diyetisyenleri falan var. kaldı ki o antremanların onda birini yapsak hepimiz dalyan gibi oluruz. hem göbek yapayım hem milan'da oynayayım diyebilir mi bir sporcu? kaldı ki milan bu, serie a. annemizin ligi değil ki...(göbekli denilen zamandan bahsediyorum)

    cr7 mükemmel tamam, messi, ona da tamam. ama bunlar şu anda ligde her takıma averaj yapan güçlü takımlarda yıldızı parlayan oyuncular. bu takımlardan çıkarın bir de öyle bakın. mesela arjantin milli takımındaki messi gibi. ya da portekiz'de cristiano'ya.kötü futbolcular demiyorum ikisi de mükemmel ama kıyas yaparken bunlara da bakmak lazım.

    dünyanın en iyi futbolcusu herkese göre değişir. koyduğunuz kıstaslar önemli. zidane'a sorulduğunda neden sana göre en büyük ronaldo diye, şu cevabı vermiştir : "belki siz istatistiklere bakarak başka adaylar söyleyebilirsiniz ama, ben onunla defalarca antrenmana çıktım ve ondan hergün daha güzel, daha farklı ve yeni birşeyler öğrendim. benim açımdan büyük futbolcuyla çok büyük futbolcu arasındaki fark budur. elastico hareketini herkes yapıyor ama o, bunu nesta'ya yaptı, büyükanneme değil..."

    şimdiki barcelona takımının forveti r9 olsaydı nasıl olurdu düşünmek bile istemiyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın