• 1
    arda turan'ın futbol federasyonu tarafından hazırlanan tamsaha dergisine yaptığı açıklamalar ile mümkün olduğunu öğrendiğim durum:

    "biz sivas’a deplasmana giderken, 50-100 bin dolar alacağımız ödenmezken, bazı yabancılar satın alacak helikopter bakıyorlardı"

    ne yalan söyleyeyim, ilk okuduğumda kimdir bu zevkli adam diye düşündüm. aklıma lincoln, baroş, kewell üçlüsü geldi. brezilya ve avustralya helikopter kullanımı için uygun olur sanki. baroş ne yapacak prag'da helikopteri. nonda ve ketia da olurdu aslında. zira afrika da coğrafi koşulları nedeniyle mantıklı geliyor kulağa. ama onlar 'züppe, zengin, kibirli, kızların sevgilisi', yani arda turan'ın yarışa gireceği türden adamlar değil.

    sanırım o kişi lincoln idi. ister misiniz, yarın çıkıp da 'ailemin yaşadığı bölgede ulaşım koşulları zor, olası acil sağlık durumları için helikopter almak istemiştim' desin. biraz abartı oldu sanırım. ama futbolcu o kadar parar verip de antreman ile stat arasında helikopter ile gidip gelmeyecek ya.

    belki de ticari amaçla kullanacak. zira helikopter kiralama işi git gide yaygınlaşmakta. ister şehir içi ister şehirlerarası. ister sağlık, ister turizm, ister iş gezisi..
App Store'dan indirin Google Play'den alın