• 25
    tiyatronun devam ettiği maçtır. sallayın olum ligi migi gidelim bir adaya yerleşip kendi ülkemizi kuralım. ya da süpürge satalım ne bileyim... veya o kadar hazır ve cesur isek bir gece organize olup tüm bu sahneyi yakıp yıkıp ortadan kaldıralım!

    bakın size ne anlatacağım, 1 hafta önce okulda sosyal bir etkinlik vardı, kızlar erkekler arası tabu oynamaca... sülalesine sövdüğümün sünnetsiz gavuru kapçık ağızlı bir hoca* var, egoistin teki, yavşak... öff!

    neyse işte, erkekler takımı* kızları resmen sürklase etti, daha oyunun yarısı, skor farkı açılmış... ilerleyen turlarda bu artist dallama kızlara fazladan skor yazmaya başladı birer ikişer, el çabukluğu ile... olmayacak bir şekilde fark kapandı... ben çıkıştım ettim, üç beş arkadaş daha görmüş bu çakallığı, itiraz ettik neler neler dedik ama bu amcık bildiğin duymazdan geldi, üç maymunu oynadı. mına kodumun dili* de türkçe gibi zengin değil ki sinirlenince kitleniyor insan... herif on laf geveliyor biz ancak ık mık diyoruz onca demagojiye...

    herifin yaptığı yanına kar kaldı neyse, son turda öyle bir durum ortaya çıktı ki, kızlar 1 dakikada 4 kelimeyi anlatırsa bizi yenecekti?!? nasıl bir çakallık yapmışsa ipnetor... beceremediler neyse biz kazandık ama bir hareketler var hocada kızlarda falan, sanki çok heyecanlıymış çok aman amanmış böyle müthiş atraksiyonmuş gibi... anlatıyor ediyor tribünlere oynuyor falan...

    suni gündem yarattı kendi kendine, sahte bir heyecan, reyting... millet sevindi üzüldü triplere girdi timsaha yattı neyse... yarın yine yazar gazeteler, "her şeye rağmen! yenilmez armada! alex'in dehası! imkansızlıklardan doğan bilmem ne... bir başka büyüklüktür fenerbahçe büyüklüğü!!!"

    aklıma türk futbolu geldi işte...

    bağlantıyı kurdunuz umarım, hepinizi sevgiyle selamlıyorum renktaşlarım...
App Store'dan indirin Google Play'den alın