• 23
    maç havasına girelim. geç bile kaldık.

    öncelikle elemeler tek maçlık. hataya, gevşemeye izin vermiyor. yani ben bu işi istanbul'da bitiririm diyemezsin. zaten maçların hepsi litvanya'da. takıma gelince hazırlık maçlarını izleyemesek de 11 maçta 10 galibiyetlik bir hazırlık sezonu geçirdik. işin sevindirici diğer kısmı ise bu maçlarda en fazla parlayan isimler soru işareti olarak görülen pivot pozisyonundaki adamlar. yani luksa ve furkan oldu. luksa'nın bu seneki performansı çok belirleyici olacak bana göre. geçen seneki potansiyelli ama istikrarsız görünümünü bu seneyi bırak şu 3 günde atmalı.

    tek endişem lakovic ve songaila'nın takıma geç katılmasından mütevellit uyum sorunları. pota altı neyse de kısa oyuncunun -ki bu kısa oyun kurucunuz ise- setlere vs uyumu zaman gerektiren bir şey. belki şu 3 günlük süreçte tutku bizim asıl patronumuz olmaya devam edebilir. lakovic ise işler karıştığında, eller titrediğinde ortaya çıkacaktır muhtemelen.

    geçen senenin kadro olarak üstüne koyduk. umarım oyun olarak da koymuşuzdur. en azından geçen seneki belki de en büyük 2 problemimiz olan ribaund ve oyun sıkıştığında oyunu çözecek olan adam sıkıntısını songaila, furkan ve lakovic gibi isimlerle giderdik. en azından kağıt üstünde. artı gordon gibi üst düzey bir dış savunmacı daha ekledik kadroya... takıma, hocaya güvenimiz tam. o yürolig bileti gelecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın