• 21
    beşiktaş'ın kaybettiği maçtır. stoke'un kazandığı değil. arkadaş takımın en önemli kozu ne? defans yapmak, uzun toplarla pozisyon bulmak. adamların en iyi oyuncusu jones yok bir de.
    ne yapacak bu takım? crouch'a top şişirecek ya da duran toptan gol arayacak ki maç boyunca bunu bile doğru düzgün yapamadılar. tek yaptıkları defanstan dönen topları kaleye vurmak oldu.
    ben maç boyunca stoke'un muhteşem bir ortasını görmedim arkadaş ya. adamlar taçtan gol atmaya çalışıyorlar sadece.

    sen bu takımı yenemeyip puan bile alamıyorsan suç senindir, teknik heyetindir, oyuncularındır.

    bir tarafta edu gibi mal forvet. bir tarafta buna sabreden teknik adam bozuntusu. defans oyuncuların boyunu toplasan 8 metre ediyor neredeyse defansı. sen bu defansı kimle aşacaksın? holosko gibi hızlı adamlarla.

    simao tüm maç boyunca solda bekledi öyle. hiç bir halta yaramadı. quaresma çılgın çocuğu yine top oynadı biraz, adamın ölüsü oynuyor zaten artist olmadığı zamanlar.

    bir de beşiktaş'ta şu durum var ki insanı kahrediyor. necip uysal. necip uysal. necip uysal. bu adam çok iyi anasını satayım. o kadar iyi ki takımdaki portekizli yavşaklar çocuğa pas atmıyorlar arkadaş. necip maç boyunca en az 4-5 kere boşa çıktı top istedi vermediler.

    sözün özü, beşiktaş bildiğimiz gibi. stoke'u çok abartmışlar gözlerinde. iyi bir almeida ile çok kolay yenilirdi bu takım. sağlık olsun.

    hem ben niye konuştum lan bu kadar bana ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın