• 32
    ilk dört hafta sadece 1 puan alabilmiş, 4 gol atıp iki katını yemiş, ev sahibi olarak oynadığı maçlarda henüz galip gelememiş bir ankaragücü var karşımızda. içerde mersin idmanyurdu ve sivasspor'a yenildiğini de hatırlatalım. bu süreçte daha formda bir ekiple oynamak mı yoksa dibe vurmuş ve çıkış arayan bir takımla oynamak mı derseniz ben formda olan takımı tercih ederdim.

    maçın en kritik noktasının ilk yarım saat olduğunu düşünüyorum. maça enerjimiz yüksek başlamamız ve geçen hafta* olduğu gibi pres ve agresif futbolu ilk düdükle birlikte ortaya koymamız şart. bu ilk yarım saatte atacağımız bir iki* golle de ankaragücü'ne, boşuna direnme bu maç bizim mesajını vermemiz lazım. aksi takdirde, maça uyuşuk başlar ve temposuz oynarsak, geçen her dakika rakibe maçı kazanabilmek için gerekli olan direnci kendi ellerimizle vermiş oluruz. ondan sonra her ihtimale açık bir altmış dakika seyrederiz.

    bu maça nasıl bir kadro ile çıkacağımızın hiç önemi yok. artık bu hafta felipe melo'nun haricinde başka bir oyuncumuz daha patlama yapsın yeter. rakiplerimizin önlem alacağı oyuncu sayımızı arttırmamız gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın