2011-12 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Arena
2 - 0
  • 196
    maç başında topu orta sahada ayağına alan her eskişeherli futbolcu çok rahat bir şekilde galatasaray kalesine ulaşıyordu.galatasaraylı futbolcuların sonradan pres yapmak akıllarına gelince maçın hakimiyetini ele aldılar.
    - ilk yarı kazım aldığı her topu rakibe kaptırdı sonra biraz toparladı takım atağa çıkarken fren görevinde mübarek. ayağında topu çok tutuyor veya geç pas atıyor acayip formsuz.
    - sabri reyiz meyiz hala formsuz toparlamazsa grandeden çok fırça yer
    - reira fizik kapasitesi çok alt seviyede toparladıktan sonra çok iş yapar adam kaliteyim diye bağırıyor.
    - melo adam topçu beyler anlatmaya gerek yok
    - selçuk yavaş yavaş üzerindeki ölü toprağı atıyor takıma alıştıkça daha faydalı olacak.yalnız kendisinden lider oyuncu olmasını beklemek hata.. selçuk'a çok yüklenmeyelim takımda melo türü liderliği paylaşacağı adam sayısı çoğalınca üzerindeki baskı azalır yeteneklerini daha çok takıma yansıtabilir.
    - gökhan zan gol attı ama karşısındaki eskişehirli futbolcuya ortada pozisyon yokken gol pas attı nerdeyse gol yiyorduk amk
    - ujfa defansı toparlıyor adam kalite.her maçta aynı performansı aldığınız ender futbolculardan.
    - transferine karşı olduğum engin baytar bu akşam çok iyi oynadı.gücünün yettiği kadar her yere bastı,güzel paslar attı.kalitesini gösteriyor ama bende yürek selanik helede sahada sarı kartla devam ediyorsa!
    - emre çolak grande den çok fırça yersin kardeşim allah yardımcın olsun!
    görünen o ki takımın çok zaman ihtiyacı var.allah yardımcımız olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın