2011-12 Türkiye Süper Lig 4.Hafta Maçı
20:00 Ali Sami Yen Arena
2 - 0
  • 113
    bu maçı kesinlikle kazanmalıyız. yönetim ve teknik kadro arasında bulunduğu söylenen bir takım sorunlar malesef doğru. eğer olur da maçı kaybedersek bu sorunlar üzerinden binbir dedikodu yarın gazetelerin manşetlerini süsleyecek, akşam ise telegol ve türevlerinde çeşitli saçmalıklara malzeme olacak. bunun üzerine bir de taraftarların maç sonu yapabilme olasılığı yüksek ıslıklama eklenirse çok zor günler bizi bekliyor olacak. kimileri toz pembe görebilir ama gerçekler acıdır.

    diğer senaryo ise maçı güzel bir futbolla kazanmamız.* bu durumda takımın özgüveni -ki fatih terim'e göre varla yok arası- biraz daha yükselecek, antrenmanlardaki neşeli vakitler daha uzun olacak, deplasmana daha rahat giderek, seri başlatma imkanımız doğacak.

    kısa vadede galatasaray için dönüm noktası olarak görülebilir bu maç.

    son senaryo ise berabere kalmamız. güzel oynayıp berabere kalırsak pek sorun olmaz, ama diğer türlüsü yine kaybetme etkisi yapar.

    şimdi yönetim, futbolcu, taraftar bir bütün olma zamanı. her şeyin farkında olarak oynayacağımız bir maç, bizi galibeyete taşıyacaktır.

    arena'nın aslanları hem sahada hem tribünde olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın